Ön mit gondol Gubacs közlekedéséről?

A 2019. évben megkezdődött az Önkormányzat Képviselő-testületének 296/2018. (XII.06.) Ök. sz. határozata alapján Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Gubacs városrész közlekedésszabályozási felülvizsgálata.

Gubacs fejlesztesi jav_terkep

Gubacs tanulmany tarsadalmi egyeztetesre

Budapest Főváros XX. Kerület Pesterzsébet Önkormányzatának számára kiemelt jelentőséggel bír, hogy a városrész lakói is megismerjék a tervezett elképzeléseket és véleményüket elmondhassák. Annak ellenére, hogy egy ilyen komplex rendszerben nem lehet megfelelni minden igénynek, az Önkormányzat törekszik a legjobb, az érintett többség érdekeit szolgáló megoldás kialakítására.

A javaslatok több esetben az Önkormányzat hatáskörén túlnyúlnak, a megvalósításuk érdekében a BKK Zrt. és a Budapest Közút Zrt. hatékony közreműködésére is szüksége lesz.

A Tisztelt Lakosság javaslatokkal kapcsolatos véleményét a forgalom@pesterzsebet.hu e-mail címre, vagy a https://forms.gle/gmSgyVSfqmvJSj1r7 linken keresztül várjuk 2020. 04. 30-ig.

A vélemények beérkezéséről visszaigazolás küldünk. A közérdekű véleményeket összegyűjtjük és feldolgozzuk. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a közerkölcsöt sértő, illetve a tárgyához nyilvánvalóan nem kapcsolódó véleményeket, azok figyelembevétele nélkül, töröljük.